FAQ

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig online på vores tilmeldingsformular. Kort efter modtager du alt information i form af koder, login og kontrakt, og så er det bare at gå i gang!

SOLO BOOK – flere musikere?


Med SOLO BOOK må du kun øve alene. Ønsker du at øve med dine venner, skal du opgradere til BAND BOOK, så må i øve så mange i vil.

Må jeg opbevare mit udstyr i øvelokalerne?

Ja og nej. Du må ikke lade dit trommesæt stå i lokalerne, hvis du ønsker at spille på eget sæt. Du må dog godt lade din egen guitar- eller bas amp stå op langs væggen.
Der koster 20 kr./mdr. pr. forstærker, at have opbevaret sin amp i lokalet.

Må jeg låne andres udstyr?

Nej! De amps der står rundt i lokalet er private og må ikke benyttes, med mindre det er din egen. Bandlokaler.dk har guitar -og bas amps stående i alle lokaler, som frit kan benyttes.

Er der mulighed anden for opbevaring?

Ja! Alle vores øve-komplekser er indrettet med skabe, hvor man kan opbevare instrumenter, bækkener, pedaler e.l. Det koster 100 kr./mdr. for leje af skab (man medbringer selv hængelås).
Trommesæt kan i nogle tilfælde opbevares i specialbyggede rum. Kontakt os og hør nærmere.

Hvor langt frem kan jeg booke tider?

Med BAND FIX er tiderne booket på forhånd. Alle andre tider bliver frigivet 14 dage før.

Hvornår skal jeg betale?

Man betaler en måned forud, hver d. 1. Pengene skal være hos Bandlokaler.dk senest den første hverdag i hver måned.

Opsigelsesperiode
Du kan opsige når du vil, og der er kun løbende måned plus en enkelt måneds opsigelse. Der er ingen binding på nogen af vores koncepter.
Skader

Almindelige brugsskader, som et sprunget trommeskind, et slidt kabel e.l. koster dig intet som bruger af Bandlokaler.dk. Det er inklusiv i den faste pris du betaler. Ødelægger du en forstærker, en mixer e.l. koster det en selvrisiko på 1.000 kr.
Ved decideret hærværk, betaler man den fulde pris.

Forsikring

Vores lokaler, og dets faste inventar, er forsikret med brand/vand -og tyveriforsikring. Udstyr man selv medbringer og efterlader, har man selv ansvaret for at forsikre. Også det udstyr man opbevarer i skabene.

Er der internet i lokalerne?
Ja – Alle vores lokaler og fællesområder er udstyret med Wifi.

Bandlokaler.dk

Aarhus
Odense
CVR: 39854503

Kontakt

info@bandlokaler.dk
+45 20 96 76 16 eller
+45 30 37 07 37

Følg os