FAQ

Her finder du svar på alle de spørgsmål du måtte have om Bandlokaler.dk – Gennemse enten vores video, eller se de mest stillede spørgsmål herunder.

Skulle du alligevel have flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontake os!

Stadig i tvivl?
Helt uforpligtigende
Kun kr. 99,-

FAQ

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig online på vores tilmeldingsformular. Kort efter modtager du alt information i form af koder, login og kontrakt, og så er det bare at gå i gang!

SOLO BOOK – flere musikere?

Med SOLO BOOK må du kun øve alene. Ønsker du at øve med dine venner, skal du opgradere til BAND BOOK, så må i øve så mange i vil.

Må jeg opbevare mit udstyr i øvelokalerne?

Ja og nej. Du må ikke lade dit trommesæt stå i lokalerne, hvis du ønsker at spille på eget sæt. Du må dog godt lade din egen guitar- eller bas amp stå op langs væggen.
Det koster 20 kr./mdr. pr. forstærker, at have opbevaret sin amp i lokalet, og der skal påføres et label med navn og telefonnummer.

Må jeg låne andres udstyr?

Nej! De amps der står rundt i lokalet er private og må ikke benyttes, med mindre det er din egen. Bandlokaler.dk har guitar -og bas amps stående i alle lokaler, som frit kan benyttes.

Er der mulighed anden for opbevaring?

Ja! Alle vores øve-komplekser er indrettet med skabe, hvor man kan opbevare instrumenter, bækkener, pedaler e.l. Det koster 100 kr./mdr. for leje af skab (man medbringer selv hængelås).
Trommesæt kan i nogle tilfælde opbevares i specialbyggede rum. Kontakt os og hør nærmere.

Hvor langt frem kan jeg booke tider?

Med BAND FIX er tiderne booket på forhånd. Alle andre tider bliver frigivet 14 dage før.

Afmelding af øvetider?

Såfremt man bliver forhindret i at bruge en øvetid, anbefaler vi altid man aflyser den i bookingsystemet, så hurtigt som muligt.
Så er der andre som kan få glæde af tiden.

Hvornår skal jeg betale?

Du betaler månedvis, forud, fra den dag du opretter dig. Dvs. opretter du dig d. 6. i én måned, bliver næste betaling automatisk trukket igen d. 6 i måneden efter.

Opsigelsesperiode?
Du kan opsige når du vil, og der er kun løbende måned plus en enkelt måneds opsigelse. Der er ingen binding på nogen af vores koncepter.
Skader?

Almindelige brugsskader, som et sprunget trommeskind, et slidt kabel e.l. koster dig intet som bruger af Bandlokaler.dk. Det er inklusiv i den faste pris du betaler. Ødelægger du en forstærker, en mixer e.l. koster det en selvrisiko på 1.000 kr.
Ved decideret hærværk, betaler man den fulde pris.

Er der internet i lokalerne?
Ja – Alle vores lokaler og fællesområder er udstyret med Wifi.
Forsikring?

Vores lokaler, og dets faste inventar, er forsikret med brand/vand -og tyveriforsikring. Udstyr man selv medbringer og efterlader, har man selv ansvaret for at forsikre. Også det udstyr man opbevarer i skabene.